Pozele de la stadion i-au adus mii de susținători, deși nimeni nu a văzut-o. Cine este, cu adevărat, cea mai frumoasă suporteră a echipei Dolphins – GALERIE FOTO

de: Sorin Barbu
27 09. 2023

Fanii echipei Dolphins din NFL au fost încântați că echipa lor favorită are o susținătoare atât de frumoasă. Blonda voluptoasă a postat mai multe fotografii de la stadion și a spus că este mare fană a „fotbalului american” și în special a jucătorilor formației din Miami. Doar că nimeni nu a văzut-o la arenă, iar atunci s-a declanșat o adevărată anchetă. Cine este Hailey Lopez?

Blonda superbă care a făcut furori pe rețelele sociale, dar pe care nimeni nu a văzut-o la stadion

Prezențele feminine la meciurile de fotbal american, din campionatul profesionist, nu sunt o raritate, așa că nu au existat prea multe semne de întrebare. În plus, blonda arată senzațional și fanii s-au grăbit să-i aprecieze pozele de pe Hard Rock Stadium, de unde zâmbea provocator. 4.000 de persoane pe Instagram și peste 100.000 pe Twitter i-au lăsat comentarii sau aprecieri lui Hailey Lopez. Iar cei care au fost curioși să mai scotocească prin conturile de pe rețele sociale au descoperit și alte fotografii și filmulețe demne de lăudat.

Nu și-au pus nicio clipă problemă că arată prea bine, mai ales că în descriere se spune că este model și că este foarte pasionată de sport. Iar pe contul de Instagram avea 27.000 de persoane care îi urmăreau în mod constant activitatea. Tot acolo se găsea și un cont de PayPal pentru cei care își doreau să o susțină în carieră și în „micile ei proiecte”. Iar unii i-au și trimis ceva parale, mai ales că se recomanda „o fată din Miami”.

Doar că visul celor care au admirat-o s-a spulberat rapid, în momentul în care s-a aflat că Hailey Lopez nu a fost niciodată la stadion, dintr-un motiv foarte simplu: fata nu există în realitate. Cei de la insidehook.com au dezvăluit că blonda superbă nu este reală, ci a fost creată cu ajutorul inteligenței artificiale.

„Dilema” Hailey Lopez

După ce povestea a fost dezvăluită, mai mulți fani s-au uitat cu mai multă atenție pe conturile de pe rețele sociale și și-au dat seama ca fata arată nerealist, atât în poze cât și în clipuri. Iar acum s-a iscat o nouă dezbatere. Unii se întreabă cât de departe se poate ajunge cu aceste creații ale AI.

Au fost și unii care nu s-au indignat deloc, dar a existat propunerea ca aceste glume să fie semnalate corespunzător pentru a nu mai exista confuzii. Un lucru este sigur. Această dezbatere a atras și mai mult atenția asupra echipei din Miami care a început sezonul cu trei victorii din tot atâtea meciuri. Asta în condițiile în care două partide le-a disputat în deplasare.

Sursa FOTO: Instagram